Vår idé om "Två röda hus" - Tvårödahus
EN SMÅLÄNDSK IDYLL MITT PÅ HÖGLANDET Kom för en härligt god fika, handla något fint i butiken med dig hem och behöver ni logi kan ni övernatta i vårt nybyggda fina B&B. Du finner oss i lantlig miljö inte långt från Eksjö, Nässjö och Vetlanda. Vissa lördagar erbjuder vi ponnyridning,
Två röda hus, tvarodahus, Höglandet, Småländska, Småländska höglandet, Småländsk idyll, Björköbo, Bodaskögle, Bodaskögle kvarn, Bodasjögle, Stensjön, Butik och café, lantlig miljö, landet, Eksjö, Nässjö, Velanda, Café, Kafferep, Kakbuffé, Elvakaffe, Fika så mycket du orkar, Sju sorters kakor, fikabuffé, Tårta, Afternoon tea, Pannkakor, Plättar, Fika, Kaffepaus, Våfflor/våffla, Bakelser, Cupcakes, Belgiska våfflor, pannkakstorn, Kafferutan , Hembakat, Ekologiskt kaffe Scones, Tea, Heminredning, Presentartiklar, Retrostil, Retrokänsla, Lantstil, Shoppa inredning gårdsbutik, Höglandsleden, Smultronleden, Lingonleden, Skidspår Stensjön, Björköby elljusspår, Lövhult, Lövhult friluftsanläggnin, skidspår m.m, Cykeluthyrning, Cykeltur/er,Båt, Kanot, Fiska, Fiske, Fiskekort, B&B, Bed and breakfast, Bed & breakfast, Logi, Övernattning, Frukost, Rum, Långtidsuthyrning, stuga med Extrasäng, stuga med spjälsäng, aktivitet Skattkarta, aktivitetSkattjakt, aktivitetPicknickkorg,Loppis,Hantverk,aktivitet Ponnyridning,Ponnyhästar,Shetland
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

09 sep Vår idé om ”Två röda hus”

Drömmen bakom ’Två Röda Hus’

Tänk att ha ett café där man serverar sju sorters kakor… med gammaldags virkade dukar! Så charmigt! Och sen inreda med riktigt retro-inspirerade tapeter, gamla coola kaffekoppar m m. Sen skulle man ha en butik oxå för dom som ville köpa såna retro coola saker med sig hem!! Det finns så mycket idag på marknaden som passar in i den miljön, som ex SUPERLIVING och FORMVERKET’s produkter för att bara nämna några! Självklart måste vi ha ett mysigt Bed&Bedroom ihop med butiken och caféet, så vi kan riktigt få ta hand om våra kunder, visa dem vår härliga trädgård och naturen runt om oss här i Bodaskögle! Vilken dröm – och nu bygger vi den!! Nu kör vi 🙂

1Comment
  • Sandra
    Posted at 21:48h, 04 januari Svara

    Ser fram emot att få komma på besök!

Post A Comment